Het voordeel van verkopen op Wish

Wish is een uniek e-commerceplatform waar miljoenen klanten over de hele wereld met veel plezier shoppen! Onze missie: we willen de meest betaalbare, handigste en leukste winkelplek ter wereld bieden. Maar in hoeverre verschilt verkopen op Wish van andere online marktplaatsen? Het zit 'm in de details.

Wish zet zich volledig in voor het succes van winkeliers

Winkeliers die verkopen op Wish hebben toegang tot een klantenbestand van 90 miljoen maandelijks actieve gebruikers wereldwijd¹. Elke dag worden er circa 1,7 miljoen artikelen op ons platform verkocht². Maak één productvermelding voor elk land of elke regio waar u wilt verkopen, en wij helpen u met automatische vertalingen. Bovendien kunt u profiteren van essentiële diensten die wij aan winkeliers bieden, zoals: 

  • Aanbiedingen in de app, campagnes op social media en digitale advertenties
  • Een uitgebreide data intelligence tool voor het analyseren en verbeteren van de omzet
  • Betrouwbare, internationale logistieke oplossingen die in elke behoefte voorzien

Selling On Wish


Bij Wish ligt het accent op mobiel

Tegen 2024 zal naar verwachting 71% van alle e-commerce in de retail worden gegenereerd door mobile commerce. Wish is een van 's werelds meest gedownloade mobiele apps voor e-commerce en meer dan 90% van de verkoop vindt plaats in de app³. Omdat Wish is ontworpen en geoptimaliseerd voor mobiel shoppen, kunnen onze klanten eenvoudig in uw virtuele winkel langskomen en uw productvermeldingen bekijken, waar ze zich ook bevinden.

Bij Wish draait het om ontdekken

Klanten openen de Wish-app omdat ze zich willen laten inspireren. In de meeste gevallen doen klanten een aankoop op Wish doordat ze een product ontdekken³ in onze productfeed, niet omdat ze een specifieke zoekopdracht uitvoeren. Shoppers krijgen een visueel aantrekkelijke eindeloze scroll te zien met onder andere producten, categorieën, merken en aanbiedingen. Alles is volledig afgestemd op hun persoonlijke interesses. Dit betekent dat uw producten voortdurend bij relevante klanten onder ogen komen. 

Selling On Wish

Verkopen op Wish is leuk voor shoppers

Shoppen op Wish is gewoon heel erg leuk! Klanten zijn dol op ons platform omdat ze een oneindige selectie fascinerende, leuke producten te zien krijgen. We bieden klantgerichte aanbiedingen, games, speciaal samengestelde collecties en flash sale, plus bonussen voor klanten die zich vaak aanmelden en producten beoordelen. We hebben zelfs een beloningsprogramma voor gebruikers die foto's, video's en beoordelingen van hoge kwaliteit delen.

Wish is zo veel meer dan een gemiddeld e-commerceplatform. Kijk zelf waarom winkeliers over de hele wereld het geweldig vinden om op Wish te verkopen. Meld u aan voor uw gratis winkel en doe dat vandaag nog!


¹Bron: Context Logic Inc., formulier 10-Q, Q2, 2021, gegevens bijgewerkt tot 2e kwartaal 2021
²Bron: Context Logic Inc., aandeelhoudersbrief 2e kwartaal 2021, gegevens bijgewerkt tot 2e kwartaal 2021
³Bron: Context Logic Inc., formulier 10-K, boekjaar 2020, gegevens bijgewerkt tot 2020