Proč byste měli prodávat na Wish

Wish je jedinečná platforma elektronického obchodování oblíbená mezi miliony zákazníků po celém světě. Naším cílem je nabídnout nejdostupnější, nejpraktičtější a nejzábavnější mobilní obchodní centrum na světě. Čím se ale prodej na Wish liší od jiných mobilních tržišť? Rozdíl spočítá v detailech.

Cílem Wish jsou úspěšní obchodníci

Při prodeji na Wish získají obchodníci přístup k zákaznické základně s 90 miliony měsíčně aktivních uživatelů z celého světa¹ a cca 1,7 milionům prodaného zboží každý den.² Stačí nabídnout jeden produkt v každé zemi nebo oblasti, kde chcete prodávat, a my zajistíme automatický překlad. Můžete také využít nepostradatelné služby, které obchodníkům nabízíme, včetně:

  • Propagace v aplikaci, kampaně na sociálních sítích a digitální reklama
  • Komplexní nástroj Data Intelligence pro analýzu a zlepšení prodeje
  • Spolehlivá přeshraniční logistická řešení, která splní všechny potřeby

Selling On Wish

Platforma Wish je zaměřená především na mobily

Očekává se, že do roku 2024 bude 71 % veškerého světového elektronického obchodování generovat mobilní obchod. Wish je jednou z nejstahovanějších mobilních aplikací elektronického obchodování na světě a víc než 90 % prodeje probíhá v aplikaci.³ Protože je platforma Wish navržená a optimalizovaná pro mobilní nakupování, zákazníci snadno navštíví váš virtuální obchod a nabízené produkty bez ohledu na to, kde se nacházejí.

Platforma Wish je orientovaná na objevování

Zákazníci otevřou aplikaci Wish, protože se chtějí inspirovat. Většina nákupů na Wish je výsledkem objevování,³ to znamená, že k nákupům dochází v produktovém feedu, nikoli při konkrétním vyhledávání. Zákazníci vidí vizuálně líbivé, nekonečné seznamy produktů, kategorií, značek, promo akcí a dalších. Všechno je uspořádané podle jejich zájmů. To znamená, že se vaše produkty neustále zobrazují správným zákazníkům. 

Selling On Wish

Prodávání na Wish je zábava

Nakupování na Wish je zkrátka zábava. Zákazníci našich platformu milují, protože jim poskytuje nekonečnou řadu fascinujících a zábavných produktů. Zobrazujeme promo akce, hry, přizpůsobené sbírky a akční nabídky cílené na zákazníka a nabízíme bonusy za častá přihlášení a psaní hodnocení. Nabízíme dokonce program odměn pro uživatele, kteří sdílejí kvalitní fotografie, videa a hodnocení. Díky svému poutavému vzhledu je Wish pátou nejstahovanější bezplatnou nákupní aplikací na světě.⁴

Wish je mnohem víc než jen průměrná platforma elektronického obchodování. Přijďte se podívat, proč si obchodníci z celého světa oblíbili prodej na Wish. Zaregistrujte svůj obchod zdarma ještě dnes.


¹Zdroj: Context Logic Inc., formulář 10-Q, 2. čtvrtletí, 2021, údaje k 2. čtvrtletí 2021
²Zdroj: Context Logic Inc., dopis akcionářům, 2. čtvrtletí, 2021, údaje k 2. čtvrtletí 2021
³Zdroj: Context Logic Inc., formulář 10-K, fiskální rok 2020, údaje k 2020
⁴Zdroj: aplikace Annie >> Tabulky nejlepších (stažení bezplatné aplikace, sjednocené obchody, všechna podporovaná zařízení, nákupní kategorie, duben až červenec 2021