Registratrie van winkeliers alleen op uitnodiging

Bij Wish vinden we het heel belangrijk om vertrouwen bij zowel klanten als winkeliers op te bouwen. Daarom zijn we eind vorig jaar gestart met ons programma Wish Standards. Omdat we willen blijven werken aan het vertrouwen van winkeliers en klanten, wijzigen we tijdelijk de registratieprocedure voor een account voor nieuwe winkeliers.

De registratieprocedure voor een account die eerder voor alle winkeliers toegankelijk was via merchant.wish.com, kan vanaf 31 januari 2022 alleen op uitnodiging worden uitgevoerd. Met deze update kunnen we het vertrouwen bij onze winkeliers en klanten over de hele wereld vergroten, fraude aanpakken, een gezond ecosysteem op het platform waarborgen en de strategie van het Wish- platform verbeteren.

Potentiële winkeliers die zich op merchant.wish.com proberen te registreren, wordt nu gevraagd een korte vragenlijst over hun bedrijf in te vullen. Het Wish- team beoordeelt de ingediende vragenlijst en stuurt vervolgens een uitnodiging voor registratie. Wish nodigt vertrouwde winkeliers die hoge kwaliteit bieden ook via andere kanalen uit, zoals een strategisch partnerschap en proactief B2B- bereik.

Ongeacht hoe een winkelier wordt uitgenodigd voor verkoop op Wish, ons doel is om een vertrouwd platform te waarborgen, vanaf de allereerste stap die een winkelier op Wish zet. Vertrouwde winkeliers die op onze uitnodiging lid zijn geworden van Wish, worden door ons beloond wanneer ze producten van hoge kwaliteit en optimale klantenservice leveren. Dat doen we via het Wish Standards- programma.

Deze wijziging van onze registratieprocedure helpt ons een gezonder, schoner ecosysteem te creëren waar zowel bestaande als nieuwe winkeliers optimaal kunnen werken en concurreren. We wijzen er nogmaals op dat dit een tijdelijke wijziging is. We informeren winkeliers direct over eventuele andere wijzigingen van onze registratieprocedure of over andere relevante updates.

Lees voor meer informatie over de nieuwe registratieprocedure dit helpdeskartikel.


Tips nodig voor succesvol verkopen op Wish? Abonneert u zich dan op het blog van Wish voor winkeliers.