Welkom op de blog van Wish Merchant!

Een plek waar Wish-winkeliers meer te weten komen over succesvol verkopen op Wish.

We publiceren momenteel geen blogberichten in het Nederlands. Klik hier om onze laatste berichten in het Engels te lezen.

Door de winkelier beheerde retouren

Wish heeft een gloednieuw programma voor door de winkelier beheerde retouren, dat is bedoeld om retouren voor winkeliers gemakkelijker te maken. Zodra u in aanmerking komt voor dit programma, kunt u kiezen welk retourbeleid het beste past bij uw bedrijf. 

Wish-categorieën: de basis

We hebben onlangs aangekondigd dat onze winkeliers nu zelf productvermeldingen kunnen categoriseren voor alle productcategorieën. Maar wat betekent dit voor Wish-winkeliers?

Zorg dat u klaar bent voor Wishmas 330!

Bent u klaar voor het grootste verkoopevent van Wish van dit kwartaal? Het duurt niet lang meer voordat Wishmas 330 van start gaat en dit wereldwijde festijn voor shoppers mag u echt niet missen. Niet alleen betaalt Wish de verzendkosten voor alle bestellingen die in aanmerking komen, ook hebben we meer toegangspunten voor geregistreerde producten gecreëerd om ze meer zichtbaarheid te geven. Om dit event bij shoppers onder de aandacht te brengen, zorgen we voor promotie via diverse platforms, waaronder videoadvertenties en social media.

Partnerschap in de spotlight: Huboo

Wish gaat voortdurend de samenwerking aan met andere vooruitstrevende bedrijven om de verkoop voor onze winkeliers eenvoudiger en lonender te maken. In deze serie zetten we onze partners in de spotlights en vertellen we over deze bedrijven en over de manier waarop ze winkeliers op Wish helpen om optimale resultaten te behalen. Vandaag is het de beurt aan Huboo          .       

Nieuw: korting op de verzendprijs voor aanvullende artikelen

Bij Wish zoeken we voortdurend naar nieuwe manieren om meerwaarde te bieden, zowel aan onze winkeliers als onze klanten. Daarom bieden we winkeliers nu de mogelijkheid om klanten die meerdere exemplaren van hetzelfde product kopen, korting op de verzendprijs te geven.

Promoties voor Valentijnsdag 2023

Iedereen kan wel wat liefde en aandacht gebruiken. Niet voor niets is Valentijnsdag zo belangrijk op Wish. Mis deze mooie dag niet en upload uw producten nu meteen naar Wish! 

Nieuw: onze kwartaalkalender voor merchandising

Wilt u uw strategische impact op Wish dit jaar verbeteren en weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Geen probleem! We hebben een paar geweldige nieuwe tools waarmee u ervoor kunt zorgen dat u en uw producten opvallen in 2023.

Wish-conferentie voor winkeliers 2022

Het is zover: de Wish-conferentie voor winkeliers 2022! Dit is het grootste winkeliersevenement van Wish van het jaar, met presentaties voor winkeliers en aankondigingen van het management van Wish.

Fijne feestdagen van Wish

Wish wenst u fijne feestdagen! Na een jaar hard werken is het nu tijd om van de feestdagen te genieten. Wij wensen u een goede kerst en en een gelukkig nieuwjaar en willen u graag laten weten hoezeer we onze samenwerking op prijs stellen. Veel geluk, succes en natuurlijk veel omzet gewenst in het nieuwe jaar!

Profiteer deze feestdagen van Wish Express

Voor veel Wish-winkeliers is dit de drukste tijd van het jaar. Wilt u de handen uit de mouwen steken en probleemloos werken? Profiteer dan van de voordelen van Wish Express. Voor gekwalificeerde Wish Express-bestellingen geldt een groot aantal voordelen en incentives, waaronder meer indrukken en uitgelichte producten.

Abonneer je om wekelijkse updates te ontvangen!